Informatie

"De Haarwerksalon" is plek waar u terecht kunt met tijdelijk of permanent haarverlies, hoofdhuidproblemen en advies. Haarverlies of kaalheid kan verschillende emoties oproepen, schaamte en verlies van zelfvertrouwen zijn vaak aan de orde. Met onze haaroplossingen proberen we uw zelfvertrouwen terug te geven en het emotioneel een stukje dragelijker te maken.

"De Haarwerksalon" is dan ook doelgericht om een oplossing voor u te vinden in de vorm van een haarstuk of haarwerk (pruik). In de "volksmond" hebben wij het vaak over een pruik, in onze branche hebben wij het liever over een haarstuk of haarwerk, aangezien het verschil met een pruik uit de feestwinkel en een haarwerk erg groot is. Als u een haarwerk draagt wilt u immers vaak niet dat andere mensen dit zien. Erg is dan ook erg veel verschil in kwaliteit, echt haar, synthetisch materiaal, en daardoor ook de prijs.

Maar misschien is een semi-permanente oplossing meer geschikt voor u. Ook hiervoor werk ik met verschillende leveranciers om het juiste product en de beste advies te kunnen geven.

Haarverlies treedt vaak niet van de een op de andere dag op, het is dan ook raadzaam in zo een vroeg mogelijk stadium een vrijblijvende afspraak te maken om zo goed mogelijk model, kleur en haarstructuur te kunnen bepalen in een eventueel haarwerk. 

Modellen

De Haarwerksalon

De Haarwerksalon

Nieuws en updates

16 Mei 2018: