Producten

   

Het product waar ik mee werk voor eventuele hoofdhuidproblemen is Mediceuticals. Dit product is erg fijn in combinatie met een haarstuk of haarwerk. Deze producten zijn ook voor thuisgebruik bij mij te krijgen.

 
Toppik Hair Fiber is ook een van de producten die een groot resultaat geven. In maar liefst 30 seconden heeft u een volle bos. De haarvezels hechten zich direct aan je haar en camoufleren zo de dunnere plekken. Toppik is geschikt voor dames en heren. 


De T-parting is een haarstuk, gemaakt van 100% virgin Human remy haar en is te krijgen in 21 kleuren. T Parting heeft een natuurlijk uitstraling en 100% onzichtbaar. De basis van de T Parting is PU en kan middels bijgeleverde tapes bevestigd worden. Omdat het voor mensen met dun haar vervelend en/of lastig kan zijn om de T-Parting zelf weer te bevestigen, is er een nieuwe techniek ontworpen om de t-Parting te bevestigen. Hiermee blijft de T Parting 5-6 weken gegarandeerd bevestigd. Je kunt ermee zwemmen, fietsen, sporten, etc zonder dat je bang hoeft te zijn dat de T-Parting loslaat. Na 5-6 weken kan de T Parting herplaatst worden. Afhankelijk van de verzorging en levensstijl gaat de T Parting gemiddeld 6 maand mee.

T Parting is verkrijgbaar in 3 variaties

 N lengte is 20 cm, 21 kleuren XL lengte 20 cm, 19 kleuren XLLong lengte 40cm, 9 kleuren

Modellen

De Haarwerksalon

De Haarwerksalon

Nieuws en updates

16 Mei 2018: