Permanente/Semi bevestiging

Een volledig onzichtbare oplossing voor dames en heren. Exact u haar terug van vroeger, met dezelfde kleur, glans en uitstraling.
Aangepast op uw huidige leeftijd en levensstijl.

Deze oplossing biedt de Haarwerksalon ook aan. In het filmpje: https://youtu.be/QJASPazPbSk krijgt u een mooie impressie wat dit voor u kan doen.

Een permanente oplossing houdt in dat het haarstuk voor 4 tot 6 weken wordt geplaatst en na die periode wordt vervangen door een nieuw haarstuk.
Bij een semi- permanente oplossing bevestigt u het haarstuk zelf om de paar dagen met daarvoor dienende tape, dit is makkelijk uit te voeren na enige oefening en uiteraard wordt u hier in ondersteunt.

 

Ook onder semipermanente bevestiging valt het nieuwste van het nieuwste! De Air skin is een maatwerk haarwerk dat zich aan uw hoofd vastzuigt. Dit haarwerk is alleen geschikt voor mensen met alopecia totalis/universalis, vacuum, anders krijgt het geen grip.

Voor verdere informatie nodig ik u graag uit voor een gesprek.
Ook is het mogelijk vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige en mee te kijken bij een plaatsing van een haarstuk, zodat goed kunt zien wat er gebeurt en een wel overwogen beslissing kunt nemen.

Modellen

De Haarwerksalon

De Haarwerksalon

Nieuws en updates

16 Mei 2018: